Tips voor een perfecte Loveshoot

miss and mister t, loveshoot, love, kus, industrieel, koffie, nick en rianne

Samen verliefd op de foto willen? Een loveshoot is zo’n moment omdat de liefde gevierd mag worden, en om samen eens goed op de foto te gaan. De liefde is mooi, dat weten wij als geen ander. Een loveshoot is een bijzonder moment dat je samen beleefd, het is niet alleen leuk om te doen maar het brengt jullie ook dichter bij elkaar, letterlijk en figuurlijk.

 

Hier beneden beschrijven we super handige tips om de loveshoot ontspannen in te gaan. Dan krijg je pas echte mooie foto’s die helemaal passen bij het plaatje wie jullie zijn.

 

1. Denk na over jullie kledingkeuze

Welke kleding trek ik aan? dat is vaak de vraag die je jezelf stelt. Het is belangrijk dat je je kleding afstemt op die van je partner. Daardoor zorg je ervoor dat de kleding niet afleid van de foto’s en komen jullie als koppel echt tot de aandacht. Natuurlijk is het ook belangrijk in wat voor omgeving de foto’s gemaakt worden. Bijvoorbeeld, een industriële locatie vraagt juist om wat meer fellere kleuren in je kleding, terwijl een natuurlijke omgeving meer vraag om natuurlijke kleuren en materialen. Probeer het totaal plaatje, locatie, het weer, kleuren van de omgeving met je kleding te matchen tot een super resultaat zodat jullie tot de aandacht komen. Houd er ook rekening mee dat je grote logo’s of teksten vermijd omdat dit alleen maar afleid van de foto. We hebben verschillende pakketten waarbij je kan kiezen voor een kleding wissel, zo geeft het meer diversiteit in jullie foto’s. Styling advies nodig neem dan contact met ons op!

 

2. Kies een locatie die bij jullie past

 

2 Kies een locatie die iets met jullie doet.

 

Probeer, als het even kan, een locatie uit te zoeken die helemaal past bij wie jullie zijn. Houden jullie veel van een stadse omgeving, kies dan voor een stad waar jullie bekend zijn. Houden jullie meer van de natuur, dan is een natuurgebied, bos of “wild park” een goede optie. Denk van te voren na over wat je wilt qua omgeving en hoe je er tegenover staat wanneer er meerdere mensen “meekijken” naar jullie shoot. Op de heide kom je immers minder mensen tegen dan wanneer je bijvoorbeeld in hartje Amsterdam op de foto gaat. Wij kiezen zelf het liefste voor natuurlijke locaties, omdat dit ook voor ons als fotograaf rustiger werkt.

 

3 Onderneem een activiteit

En nog een extra tip, namelijk: onderneem een activiteit. Vaak nemen onze stellen en picknickmand mee. Sowieso handig omdat je dan iets bij je hebt om op te zitten, maar ook handig om snel van die eerste zenuwen af te komen. Want zitten en eten en drinken kan iedereen toch? Wij maken snel een aantal foto’s en voor je het weet ben je het geklik van de camera’s vergeten en ben je helemaal ontspannen.

Samenvattend, bij elke tip die we geven vinden we het van belang dat jullie ontspannen die shoot ingaan. Want op die manier krijgen jullie mooie foto’s die helemaal passen bij hoe jullie normaal gesproken ook zijn. Wil je meer weten over onze loveshoots? Klik dan even op deze loveshoot – link :

Aantal tips die jullie loveshoot nog completer maken

 

  denk goed na over je kledingkeuze

  kies een locatie waar jullie iets mee hebben

  onderneem een activiteit voor natuurlijkere foto’s

♡  houdt rekening met de tijd, plan het niet te strak

♡  denk alvast aan evt eigen ideeën en overleg ze