Reviews

FAMILIE LAURA GIJBELS

 

We hadden zelf de vetste locatie! Even wat plaatjes schieten… guess again Het werd een heuse shoot vol ideetjes in vintage sferen. Het resultaat mag er zijn! Thanks voor jullie input, snelle service en mooie foto’s.

 

We leken al wel op een gezin maar nu is dat super vastgelegd!

FAMILIE PAULA GIJBELS

 

Wat een super mooie ervaring op een stoere locatie met mijn mannen En het resultaat mag er wezen wat een vette foto’s!! Linda en Tayfun weten je ideeën en wensen goed te vertalen, Origineel & heel eigen…..

 

Thanx to Miss & Mister -T

 

VALERIE & YORICK

 

Het zijn twee super fotografen die erg veel tijd en geduld voor jou nemen! Ze creëren echtheid en dat is wat iedereen wil zien op foto’s!

 

En de resultaten zijn GEWELDIG ?

LIESBETH & BERRY

 

Paar weken geleden een fotoshoot gedaan. Het was super tof, heel relaxed om met Linda en Tayfun te werken. Luisteren goed naar je wat je wil. De foto’s zijn prachtig met oog voor detail. Ik zou ze zeer zeker aanbevelen.

 

Super blij met onze foto’s dankjwel Miss and Mister T.

miss and mister t photography geldrop treinstation plezier shoot fotografen duo loveshoot

LOES & TOM

 

Samen met mijn broer Tom een broer – zus reportage gewonnen . Het was super! Geweldige fotografen Linda en Tayfun , mooie locatie ‘t oude Slot , prachtige weer en goed gezelschap en resultaat schitterend , het was in 1 woord TOP!!!

FAMILIE CROOIJMANS

 

Een ontzettende leuke familie-shoot gehad! Erg prettig en relaxed gewerkt met Linda en Tayfun, super duo! Ze werken professioneel, staan open voor suggesties en denken ontzettend goed mee!

 

Bedankt voor de mooie foto’s!

 

LOES & HANS

 

Een super leuke en gave loveshoot gehad bij miss & mister-T!! Het was gezellig, en eens wat anders dan een normale fotoshoot! En het resultaat is super geworden!?

JOAN & STEFAN

 

Het is al weer even geleden, onze mooiste dag ooit! De tijd vliegt voorbij, op 20 juli 2018 zijn wij getrouwd.
Linda en Tayfun wat zijn het lieve, gezellige mensen. We hebben super mooie foto’s gekregen, erg dankbaar.

 

Heel erg bedankt dat jullie zo’n mooie herinneringen hebben kunnen maken. Groetjes Ons

 

miss and mister t. bruiloft weddingday dress jurk pak brug bomen oosterhout bruidsreportage bruiloftreportage weddingday wedding photography
miss and mister t. portret familie gezichten lachen liefde vader moeder gezinnen buiten bomen wit witte kleding nicolle fotografie portretfotografie

FAMILIE BROEREN

 

Super mooie foto’s ontvangen van Tayfun en Linda. De shoot verliep heel prettig. Provisioneel, ontzettend vriendelijk, tijd voor wat humor maar wel to the point. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daar is de selectie op aan gepast. Wij zijn echt mega blij met het resultaat van onze familie shoot.

 

KEI BEDANKT Miss and Mister T!!!

RIANNE & NICK

 

Voor twee weken terug een super gave Love shoot gehad. Vond de shoot professioneel, spontaan, eigen inbreng over ideeën waren welkom. Ook kregen we super fijne sturing en creatieve tips voor en tijdens de shoot. Het voordeel is dat ze met z’n tweeën zijn en daardoor elk moment word vastgelegd uit verschillende perspectieven. Zo hebben we veel verschillende foto’s van één moment.

 

Super blij met onze foto’s dankjwel Miss and Mister T.

fotografie portret miss and mister t.

LISA

 

Een paar maanden terug heb ik foto’s van mezelf laten maken om mijn album aan te vullen bij een
modellen bureau. Ik ben heel blij met de foto’s en er is echt goed gekeken naar wat bij
mij past,
de plaats waar de foto’s zijn gemaakt, het moment van de dag, de
aankleding…. in een woord PERFECT! 
En buiten dat zijn het natuurlijk super lieve mensen!

 

Bedankt voor deze leuke shoot! Groetjes Lisa