Nabewerking

Op deze pagina vertellen we maar laten ook zien wat wij voor kleine aanpassingen toepassen om jouw foto merkbaar te verbeteren. Nabewerking van foto’s is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als het nemen van de foto zelf.

 

Eigenlijk kunnen foto’s altijd wel een beetje nabewerking gebruiken, van de uitsnede aanpassen tot het aanpassen van witbalans (kleurtempratuur-verschuivingen), contrast en verscherping. Ook zorgen we er voor dat elke reportage zijn eigen identiteit krijgt doordat het zijn eigen filter (kleurzweem) krijgt die we bij jullie vinden passen!

Wat wij hopen? Dat je een goed beeld hebt gekregen van onze nabewerking zoals wij deze toepassen op onze foto’s voordat we ze publiceren. Je er altijd van uit kunt gaan dat de foto’s jouw eigen identiteit laten zien.  We hebben een aantal voorbeelden om je een nog betere indruk te geven.

 

“Nabewerking van foto’s is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als het nemen van de foto zelf”

LET OP! Schuif in de foto de slider om de verschillen te zien. Zie hier de originele foto naar een zwart wit filter in 50’s stijl!

LET OP! Schuif in de foto de slider om de verschillen te zien. Zie hier de originele foto naar contrastvolle en zomerse bohemian filter.

LET OP! Schuif in de foto de slider om de verschillen te zien. Zie hier de originele foto naar een contrastvolle intense warme look.

LET OP! Schuif in de foto de slider om de verschillen te zien. Zie hier de originele foto naar een contrastvolle zwart wit filter.

LET OP! Schuif in de foto de slider om de verschillen te zien. Zie de originele foto naar een warme contrastvolle filter.