Miss and Mister T.

Hoi allemaal wij zijn Linda en Tayfun. Samen vormen wij het fotografen duo miss & mister T.

 

“twee fotografen behalen betere resultaten”

 

Wij zijn van mening dat twee fotografen meer belangrijke en mooie momenten kunnen vastleggen. We kunnen namelijk op twee plaatsen tegelijk zijn en missen daardoor niets.

En wat het nog fantastischer maakt is dat we met zijn tweeën nog betere resultaten behalen, onze visies vullen elkaar perfect aan.

 

Nou dit was een korte introductie over ons zelf. Op de website hebben we het een en ander aan informatie achtergelaten over onze werkwijze, onze visies bijvoorbeeld die van haar, die van mij, hoe het ons samen brengt, wat het ons aan resultaten oplevert. Je kunt het allemaal daar op terug vinden en, hopelijk zien we je snel!

Linda

fotografie miss and mister t. over ons

Hoi, ik ben Linda, samenwonend met Tayfun (Mr T.) in hartje Veldhoven,  geboren in de warme zomer van 1988 te Venray. Van jongs af aan ben ik altijd erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt, altijd op zoek naar de verhalen achter de mens. Mijn diploma voor eigen onderneming jaren geleden behaald en enige tijd in de detailhandel gewerkt waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon.

 

“see the essential with your heart”

 

Met foto’s heb ik altijd al iets gehad, zelf poseren, het nemen van foto’s en deze zo mooi en speciaal mogelijk uitwerken tot een prachtig resultaat. Als klein meisje kon ik uren door de foto album boeken bladeren die mijn ouders in de kast hadden liggen. En nu mag ik zelf alles wat schoonheid is op zijn eigen mooie manier op de foto te zetten, alles en ieder met zijn eigen verhaal. Fotografie is voor mij onlosmakelijk verbonden en ik kan hier al mijn bruisende creatieve ideeën in kwijt.

Tayfun

fotografie miss and mister t. over ons

Hey, ik ben Tayfun geboren in 1970 te Goirle, samenwonend met Linda (Miss) te Veldhoven. Al heel mijn leven ben ik met visualiteit bezig. Zo veel zelfs dat de laatste 23 jaar dit mijn professie is. Hierdoor heb ik reeds duizenden / tienduizenden foto’s onder ogen gehad. Iedere invalshoek, vorm, compositie, creatieve uitdrukking, kleurzweem en noem zo maar op heb ik al voor handen gehad. Andere omschrijven mij als een creatief en ruimdenkend persoon die altijd kijkt vanuit een andere hoek.

 

“schoonheid is mooi in elke vorm”

 

Dit alles maakt dat mijn verslaving voor fotografie des te groter is geworden. De zucht naar het behalen van nog mooiere composities, nog meer emotie of nog uniekere beelden wordt alsmaar groter.