DE PERFECTE BRUILOFT – SANNE & MICHAEL

Bruiloft van Sanne en Michael. Ze wisten het al lang, Steensel zou de plek zijn waar hun bruiloft zou plaats vinden. In de adembenemende prachtige achtertuin van Hotel Steensel. Sanne is een enorme poos bezig geweest met het uitdenken en regelen van haar perfecte dag, en dit moest… perfect zijn in de kleinste details:-) jullie mogen beslissen of het haar gelukt is om hier een prachtige mooie dag van te maken.

De eerste ontmoeting, altijd spannend

 

De eerste ontmoeting vond plaatst bij het ouderlijk huis van Sanne. Ze zagen elkaar en de tranen rolden over hun wangen die we mooi hebben kunnen vastleggen. Na dit prachtig moment liepen ze samen naar voren waar de koets met twee mooie paarden op ze stond te wachten.

 

Vervolgens vertrokken Sanne en Michael naar de bossen in Steensel zodat we hier een prachtige reportage hebben mogen vastleggen van dit mooie verliefde koppel.  Nadat we op diverse plekken in de bossen van Steensel foto’s hadden gemaakt vertrokken we naar de ceremonie.

Trouwen in een prachtige groene tuin

 

Er werd deze dag natuurlijk ook nog getrouwd. We waren behoorlijk op tijd en kregen bij aankomst een heerlijke bak koffie van verse koffie bonen en een heerlijk zelfgemaakt stuk chocolade. Zo hadden we weer energie genoeg om de mooiste emoties, details vast te leggen.

 

Deze locatie heeft een prachtige groene tuin, met daarin een grote mooie wilgenboom die ook nog eens geweldig aangekleed was met allemaal mooie decoratie.

De mooiste momenten van deze bruiloft

 

♡  hun prachtige trouwkaart waar we de foto’s van hebben mogen vastleggen midden in de paarse heide
  de zenuwen die in de morgen van Michael zijn gezicht waren af te lezen
  eerste aanzicht van Sanne en Michael in bruidskleding, in één woord geweldig!
  het maken van de trouwfoto’s op verschillende prachtige plekken in de bossen van Steensel
♡  kippenvel momentjes tijdens de ceremonie
♡  eerste dansact van Sanne en Michael die overging in een spetterend feest

fotografie builoft schoenen ringen riem datum miss and mister t.
fotografie bruiloft hotel steensel
fotografie, bruiloft springen fun
fotografie bruiloft avondfeest feest